Ingredienser:
500 g magert hakket oksekød
1 pisket æg
salt
peber
1 spsk. Worcestershire sauce
½ tsk. tørret oregano
½ tsk. tørret basilikum
1 tsk. løgpulver
½ tsk. paprika
1 tsk. tomat pure
8 skiver bacon
1 lille klat smør
4 spsk. hakkede rødbeder (3 x 3 mm.)
2 spsk. frisk revet parmesan
Sådan gør du:
Bland kød, æg, Worcestershire sauce, krydderurter, løgpulver, paprika, hakkede rødbeder og tomat puree sammen så det er ensartet. Smag til med salt og peber. Brug hænderne til at blande det rigigt godt. Smør 4 mini gryder med smør.
Læg baconskiverne i ramakinen /minigryden sådan at den ligger på tværs af gryden. Er de for korte kan de ligges på et skærebræt og trækkes med den brede side af en kniv ved at skrabe/trække baconnet. Enderne af baconskiverne skal stikke ud over kanten af gryderne.
Del din fars i 4 og pak den godt ned i de 4 gryder. Jævn overfladerne godt og pænt. Pak baconenderne over den hakkebøf der nu er i mini gryden. Fordel den revne parmesan over gryderne.
Lig låg på og sæt gryderne i køleskab indtil de skal i ovnen. Eller direkte i ovnen.
Forvarm ovnen eller grillen til 180 grader og bag dine minigryde hakkebøffer i ovnen i 30 minutter med låg. Tag så låget af og bag videre i 15 min. Eventuelt ved varmluft hvis de skal have lidt farve.
Nu kan hakkebøfferne fjernes fra mini gryderne eller serveres direkte deri.
Er læst 4871 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer