Ingredienser:
120 g kokosmel
100 g rørsukker
150 g koldt smør
250 g mel
2 tsk. godt sammen pisket æg (hvide og blomme)
1 tsk. vanilje essens
340 g marmelade (efter eget valg)
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader. Kom kokos, sukker, smør og mel i en foodprocessor og blitz til det har samlet i i en crumble dej.Tag ca. en lille halvdel fra af dejen til toppen. Kom æg i den sidste del af dejen sammen med vanilje og blitz igen indtil dejen samler sig. Kom den sidste og største portion dej i en 23 cm. tærteform og jævn den ud til en glat flade. Bag den midt i ovnen i ca. 10-12 min.
Rør din marmelade med en ske for at løsne den tag tærteformen ud af ovnen og spred marmeladen ud over bunden. Tag din crumble dej og kom den over bunden og marmeladen i små bunker, ujævnt fordelt.
Kom den tilbage i ovnen og bag den i 15 min. indtil toppen er gylden brun.
Lad kagen afkøle helt før du tager den ud af formen.
server med flødeskum eller is.
Er læst 4672 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer