Mandelbrødet smager af mandler og med en anelse marcipan eftersmag.
2,5 dl. mandelsmør, inklusive olien på toppen
4 æg
salt
1 tsk. bagepulver
Sådan gør du:
Kom æggene i en skål sammen med mandelsmøret. Pisk det grundigt sammen, det er svært og tager lidt tid.
Kom salt i og bagepulver og rør det igen.
Kom blandingen i smurte små forme eller en brød form med papir.
De små bages i 12-14 minutter og et stort i ca. 30 min.
Serveres med det samme lunt med iskoldt smør på.
Tips: Mandelbrød kan bruges som et fint dessert brød eller som et tilbehør til en.
Er læst 4278 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer