Ingredienser:
Majskolber
salt
olie
krydderi (efter ønske)
Sådan gør du:
Majsene renses for blade og tråde.
Så stilles de op med toppen opad.
Så skal din majskolbe skæres ned igennem, sådan at den er skåret i kvarte på langs.
Det er hårdt og man skal passe på fingrene.
Kræver en stor skarp kniv.
Når de er skåret i kvarte ribber, halveres den enkelte ribbe i længden.
Så kommes de i en pose sammen med olie og krydderierne og salt.
Vend det hele gogt rundt og få dækket dine majsribber godt og grundigt med salt, olie og krydderier.
Så skal det hele i din airfryer og have 10 min. ved 200 grader.
Vend dem så godt og giv dem igen 10 min. ved 200 grader.
Så bør de være færdige, men kan gives mere hvis man ønsker det.
Er læst 4354 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer