Linseomelet

Disse er opfundet som en form for morgenmad med ekstra fokus på proteiner. Derfor er de med linser, hytteost, æg og kød.
Antal: Der bliver 12 store muffins af.

Ingredienser:

10 æg
3 dl. kogte røde linser
250 g hytteost
3 spsk. sød chilisovs (kan erstattes af rigtigt chilipulver.)
1 håndfuld frisk spinat
1 stor spsk. soltørrede hakkede tomater
1 pakke bacon sprødt ristet og knust
1 stor håndfuld rest af tilberedt kød. ( her er brugt en rest culottesteg.)
salt ( steg eventuelt hurtigt en smule på panden og smag, der skal rimeligt godt med salt i.)
peber

Sådan gør du:

Kog linserne og lad dem dryppe af, de skal ikke koges ud til mos man må godt kunne se dem i omeletterne.
Bland det hele sammen og kom det i muffinsforme eller cokotter.
Bag dem i ovnen i ca. 25-30 min. ved 200 grader.

Serveres lune. Eller giv sådan en ca. 30 sek. i mikroovnen.