1 brødform
Ingredienser:
Kagen:
250 g mel
1,5 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
½ tsk. salt
150 g sukker
115 g. smør
1,5 tsk. lime skral
2 store æg
½ tsk. vanilje ekstrakt
65 g. kokosmel
1,6 dl. kernemælk
1 spsk. frisk lime saft
Glasuren:
100 g flormelis
1 tsk. frisk lime saft
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 180 grader.
Smør en brødform på ca. 22 x 12 cm. og sæt den til side.
I en stor skål blandes de tørre ingredienser (mel, bagepulver, natron, salt og kokosmelet)
I en anden skål piskes smørret i 30 sekunder med en elpisker, tilføj så gradvis sukkeret indtil det er lyst og cremet. Mindst 3 minutter. Så kommes lime skal i og der piskes yderligere. Kom så æggene i et af gangen og pisk godt imellem dem, tilføj vaniljeekstrakten.
Så tilføjes de tørre ingredienser i tre omgange. Med kernemælk og lime saft imellem dem og under grundig omrøring.
Hæld dejen i formen og bag kagen i 42 til 45 minutter indtil kagen har rejst sig i en top mit på kagen og er gylden brun. En strikkepind skal komme ud ren af midten. Den må ikke få for lang tid fordi så bliver kagen for tør.
Lad kagen afkøle i 10 minutter i formen før den vendes ud på en rist og afkøler helt.
Når din Lime Kokoskage er afkølet helt blandes glasuren og dryppes over kagen.
Er læst 6780 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer