Ingredienser:
Lammeculotte
Rosmarin
Hvidløgspulver
nye kartofler
salt
peber
Sådan gør du:
Rids lammeculotten og krydr den med salt og peber samt hvidløgspulveret. Kom Rosmarin på din culotte. Start med at grille den på den ridsede fedt side og lad fedtet dryppe af. Grillen er sat på ca. 200 grader og med direkte varme.
Grill den derefter på alle sider indtil den har en kernetemperatur på ca. 65 grader og lad den trække i ca. 10 min.
Her er Lamme culotte – grillet på gasgrill serveret med Foccaciabrød, ostetern og nye kolde kartofler vendt i peberfrugtspesto.
Er læst 8289 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer