Ingredienser:
en lakseside (helst uden skind)
Citronpeber
Salt
Smør (til stegning)
2 dl. Fløde
2 dl. Creme fraiche 38%
Persille
2 spsk. Citronsaft
3-4 fed hvidløg
Sådan gør du:
Tag skindet af laksesiden, og trim sidefedtet af hvis ikke det er gjort.
Skær laksen i lakse stykker på ca. 4-5 cm i bredden. Drys dem med rigeligt citronpeber.
Varm rigeligt med smør på en pande og lige laksestykkerne på panden med citronpeberet nedad.
Kom så citronpeber og salt på oversiden. Når lakse stykkerne er stegt næsten færdige, presses hvidløget over panden og lad det stege med i et øjeblik.
Så hældes fløde og creme fraiche over.
Kom så persillen på også og steg saucen op til den bobler og smag så til med salt og peber.
Smagen skal være fed og syrlig af citron og creme fraiche.
Server så.
Er læst 1381 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer