lakridskylling1

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:      
1 bornholmerhane  
Johan Bülow Salmiak Lakrids sirup  
Soya      

Sådan gør du:      
Kyllingen renses og smøres ind i lakrids sirup. Kyllinge kanonen   fyldes med soyasovs. Kyllingen drysses med salt, og grilles på   kyllinge indsatsen i weber grillen 1 time fuld knald.   Den bliver sort pga. lakridsen men smager meget delikat af   lakrids. Serveres med råkost eller fluetes med smør. 
Samt saften fra kyllingekanonen siet.      

lakridskylling2

Er læst 5814 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.