Kylllingelår bliver super gode i airfryer, saftige og sprøde. Her er de knap så sprøde da de bliver smurt godt med barbeque sauce.
Ingredienser:
12 kyllingelår, der var akkurat plads i vores Cosori på 5,5 L
Salt
Barbeque sauce efter eget valg.
Sådan gør du:
Rens kyllingelårene og skær dem rundt om benet helt i bund for neden sådan at alle sener er skåret over og at kødklumpen på den måde slipper forneden og trækker op omkring toppen af låret.
Fordel lårene i din airfryerkruv sådan at de overlapper så lidt som muligt. Smør dem grundigt med barbeque sauce og drys med lidt salt.
Her er brugt en sød og tyk barbeque sauce.
Giv dem nu 15 min. med 180 grader. Og så skal de vendes. Og have endnu en gang med barbeque sauce og et drys salt.
Og så tilbage i airfryeren i 15 min. ved 180 grader.
Når de så har fået anden gang så endnu en gang barbeque sauce og 2-4 min. ved 200 grader. Så er de færdige og skal have ca. 70-75 grader i kerne temperatur.
De bliver super saftige og gode. Og kan meget let varmes op i airfryeren, dagen efter.
Er læst 35160 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer