Ingredienser:
700 g kyllinge inderfilet
2 spsk. oliven olie
2½ -3 dl. fløde
1 dl. kyllinge boulion
1 tsk. hvidløgs pulver
1 tsk. oregano
1 tsk. timian
1 drys basilikum
1½ dl. revet parmesan
4-5 frosne kugler spinat
1 dl. soltørrede tomater i olie med top
salt
peber
Sådan gør:
I en stor pande varmes olien op og kyllingen brunes af på begge sider. Den skal være stort set færdig og brunet.
Sæt kyllingen til side.
Kom boulion på panden og kog den af, Kom så fløden på sammen med, hvidløgspulver, oregano, basilikum, timian og parmesan. Rør det sammen over medium varme indtil saucen tykner. Kom spinaten i sammen med de soltørrede tomater. Lad det simre ind til spinaten er fordelt og optøet og gennemvarmet. Smag til med salt og peber.
Kom kyllingen tilbage i saucen og server det fordelt over pasta eller til ris. En hasselback kartoffel der er tilovers kan også sagtens bruges.
Er læst 4084 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer