Ingredienser:
500 g kyllinge inderfilet
3 fed hvidløg
4-5 store spsk. soltørrede tomater i olie
2½ dl. fløde
1½ dl. revet mozarella ost
1 dl. revet pecorino ost (kan erstattes af mozarella)
salt
peber
1 spsk. paprika
Knust chili
1 spsk. tørret basilikum
1-1½ dl. pastakogevand
225 g pasta Penne
Sådan gør du:
Dræn olien fra dine soltørrede tomater. Gem to spsk. af olien. Skær de soltørrede tomater ud i din foretrukne størrelse.
I en stor pande ved høj varme brunes tomaterne og hvidløgene af i to spsk. af olien fra de soltørrede tomater. Ca. 1 min. indtil hvidløget er sprødt og stegt men ikke for meget. Tag det af panden og gem olien i panden.
Kom dine kyllinge inderfiletter der er skåret i skiver på panden efter de er vendt i paprikaen og steg dem ved høj varme i et minuts tid på hver side. Tag dem af varmen.
Kog pastaen som foreskrevet på pakken. Skyld i koldt vand og dryp den af, gem pasta kogevandet.
Kom kyllingeblanding og tomatblandingen på panden sammen med fløden og den revne ost. Skru op for varmen og lad det koge sammen, imens osten smelter.
Bliv ikke nervøs hvis det bliver for tykt det skal tilpasses med pastakogevand senere. Husk at røre løbende sådan at det ikke brænder på.
Kom den kogte pasta i blandingen på panden og tilføj basilikum. Bland det godt og lad det simre, med 1 dl. pastavand. Lad det simre nogle minutter. Smag til med salt og peber samt eventuelt lidt mere knust chili. Spar ikke på saltet smag godt og sørg for der er salt nok dette fremmer smagen af de soltørrede tomater.
Serveres eventuelt med et godt fluetes.
Er læst 3607 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer