Forberedelsestid: 40 minutter
Tilberedning: 6 minutes
Ingredienser:
400 g kyllingeinderfilet
175 g æggenudler (4 Portioner som pakken anbefaler)
1 spsk jordnøddeolie
1 løg
2 fed hvidløg
1 fint snittet fennikel
1 peberfrugt
1 dl. soyasovs
1,5 cm ingefær fint snittet
1 tsk 5. Spice
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 190 C. Læg et stykke folie (ca. 30x40cm) på en bageplade og pensel i centrum med 1 tsk af olien. Læg kylling, side om side, på midten af folien, og drys med 30 ml vand. Luk folien omkring kyllingen til en løs, men tæt lukket, pakke. Bag kyllingen i ovnen i 30-35 minutter, indtil mør. Tag kyllingen ud af ovnen, lad det køle lidt, sønderdel og sæt til side. Snit løg, hvidløg, ingefær, peberfrugt og finnikel fint. Kog nudlerne i en stor gryde med kogende, saltet vand efter pakkens anvisninger.
I mellemtiden, varmes den resterende olie i en wok eller stor stegepande, og så lynsteges løg og ingefær ved høj varme i 2-3 minutter, indtil løget er blødt. Tilsæt hvidløg, finnikel og peberfrugt og fem krydderier, og fortsæt lynstegning indtil det er mørt. Hæld vandet fra nudlerne og tilføje til wok / pande, tilsæt findelt kylling og lidt af sojasaucen. Lynsteg i yderligere 2 minutter, indtil rygende varm. Serveres din Kylling Chow Mein straks med den sidste soya dryppet henover over.
Er læst 6068 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer