Krydrede kødboller med pasta og tomatsovs
Portion: 3-4
Ingredienser:
Kødboller:
500 g. hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 spsk revet parmesan
1 spsk frisk eller 1 tsk tørret oregano
1 spsk mælk
½ tsk salt
peber
1 spsk olie til stegning
Tomatsovs:
1 hakket løg
2 fed hvidløg
½ spsk olie
1 ds. grovhakket tomater
1 kvist timian
3 spsk haket basilikum
salt og peber
Tilbehør pasta og brød
Sådan gør du:
Ælt kødet med de øvrige ingredienser undtaget olien. Form farsen til 8-12 kødboller. Steg bollerne i olie ved jævn varme i 3-5 min. Vend dem hyppigt ved at ryste panden. Svits løg og hvidløg klare i olie. Tilsæt tomater og timian. Lad sovsen simre med låg i ca. 15 min. Tilsæt basilikum. Smag til med salt og peber. Tilsæt lidt bouillon, hvis sovsen virker for tyk.