Vi er meget glade for Krebinetter her i huset, og hos os er krebinetter dem uden panering 🙂
Så hvorfor ikke Krebinet i en burger.
Her er de med Spejlæg, bacon, bløde løg og Portobello svampe, men burgeren kan selvfølgelig laves med det fyld man har lyst til.
Til en burger.
Ingredienser:
200 g. hakket kalv og flæsk.
1 mindre Portobellosvamp
2-3 skiver bacon
Løg, stegt bløde, med krydderier efter ønnske
salt
Peber
Diverse saucer og dips, ketchup, sennup, bearnaice dressing, og hvad hjertet måtte ønske.
Er læst 2042 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer