Koteletter i fad med karry og bananer
Ingredienser:
4 koteletter
salt
peber
mel
1 løg
2 porrer
4 gulerødder
½ liter mælk
2,5 dl. fløde
2 spsk. karry
2 bananer
smør
Sådan gør du:
Tænd din ovn på 200 grader.
Vend dine koteletter i mel, salt og peber. Brun dem godt af på panden, og læg dem i en bradepande.
Skær de 2 porrer og gulerødderne i skiver og blancher dem i en gryde kort. De skal ikke være møre men forkogt.
Hak løget og steg det af på en stegepande, kom ekstra smør på panden sammen med Karry, brænd karryen af og vend porrerne og gulerødderne med i smørret.
Kom mælk og fløde på panden og kog det op.
Kom en halv banan skåret på langs over hver kotelet. Hæld gulerod, karry og porre blandingen over koteletterne og sæt det hele i ovnen. Er det ikke dækket kan du hælde mere fløde over. Dog falder grøntsagerne sammen i ovnen.
Bag det hele i ovnen i ca. ½ time. Afhængigt af dine koteletters tykkelse. er det tykke koteletter 2 cm + så 40-45 minutter.
Server ris til dine fad koteletter.