Koteletter i fad – Karry

koteletfad1

Ingredienser:

8 fad kotteletter
1 peberfrugt
3 modne bananer
2 rødløg
8 ringe annanas
2 store sprøde æbler
½ l. fløde
4 spsk. kokosmel
2 spsk. karry med top
1 tsk. gurkemeje
salt
peber
smør

Sådan gør du:

Skær dit løg i ringe. Skær ananasringene i mindre stykker. Brun koteletterne godt af i smør og smag dem til med salt og peber. Læg dem i et ildfastfad der ikke er for stort i forhold til hvad dine koteletter fylder. Brun dine løg godt af kom dem over koteletterne.
Skær bananerne i skiver og fordel dem rundt i fadet. Drys kokosen over fadet. Brun smør af på panden og kom karry i smøret sådan at dette bliver brændt af. Kom det ene æble i der er skåret i små tern og brun dette med sammen med karryen. Hæld fløden ved og kog panden af med fløden. Fordel fløde blandingen over fadets indhold, det skulle gerne dække godt. Elles er dit fad for stort. Så kan du hælde mere væde ved men så fortynder du også krydderierne skal du være opmærksom på. Kom ananasen jævn ud over det hele.
Fordel ti lsidst det sidste æble i skiver over fadet i et pænt mønster. Tryk æblerne ned i sovsen.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30-45 min. Afhænger af dine koteletter. Imens kan der koges ris.

Koteletter i fad – Karry server med ris.

koteletfad2