Ingredienser:
150 g kokosmel
1 dl kondenseret mælk
1,5 spsk appelsin saft
Ca. 100 g mørk chokolade 70 % kakaoindhold
Sådan gør du:
Bland kondenseret mælk med kokos, appelsinsaft og form det til små kugler eller barer. Stil dem koldt et par timer. Hak chokoladen fint, smelt halvdelen af chokoladen i vandbad og tag så chokoladen af vandbadet og kom den sidste halvdel i derefter. Når alt chokoladen så er smeltet dyppes dine kokoskugler her i. Læg dem på bagepapir, pynt dem med et knips kokos og stil dem på køl til chokoladen er stivnet.
Er læst 5813 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer