Portion: 4

Ingredienser:

1½ kg torsk, vand så det dækker
1 tsk. salt
5-10 peberkorn efter smag

Sovs:
1 stort løg
1 pk. bacontern
5 spsk. hvedemel
1½ dl sukker
½ dl. Eddike

Sådan gør du:
Torsken gås efter for indmad og skæl. Torsken kan koges helt, eller skåret ud i portionsstykker. Lægges i koldt vand og bringes langsom til kogepunktet, den må ikke bulderkoge. Småkoger ca. 15 minutter, skummes jævnligt. Baconen ristes sprøde på en tør pande, og lægges på fedtsugende papir. Baconfedtet gemmes. Løgene svitses let gennemsigtige i baconfedtet. Drys mel over og rør det sammen, spæd op med fiskebouillon til passende konsistens. Sukker og eddike tilsættes sammen med lidt salt, og smages til. Halvdelen af baconen røres i saucen, resten bruges til pynt.

Er læst 8220 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.