Ingredienser:
6 æg
2 tsk. rørsukker
2 tsk. brun farin
½ tsk. kardemomme
3 tsk. vaniljesukker
3 tsk. lemon curd
12 dl. risengrød
9 tsk. kartoffelmel
½ tsk. salt
Sådan gør du:
Husk at din risengrød ikke må røres ud. Jo stivere den er jo bedre.
Bland de tørre ting grundigt sammen. Vend det forsigtigt i risengrøden, sammen med resten af ingredienserne.
Kom klatkage dejen i et ildfast fad der er sliplet. (meget sliplet) Her er brugt et fad der er stort som ca. en bageplade. Dejen ligger i ca. 3 cm tykkelse.
Ovnbagte klatkage bages i ovnen på varmluft 190 grader i 20 min. Lad klatkagen køle af inden servering. Server den med sukker og syltetøj.
Er læst 11430 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Jeanette
Den var i Kop & Kande, men har desværre ikke set den længe så tror måske ikke de findes mere.
Engel
Hejsa, hvor kan man købe din bageplade?
Hej Jenny
De står ikke nævnt men, er dækket af “Resten af ingredienserne” Jenny
Engel
Har du ikke glemt ægene i opskriften?