Ingredienser:

6 æg
2 tsk. rørsukker
2 tsk. brun farin
½ tsk. kardemomme
3 tsk. vaniljesukker
3 tsk. lemon curd
12 dl. risengrød
9 tsk. kartoffelmel
½ tsk. salt

Sådan gør du:

Husk at din risengrød ikke må røres ud. Jo stivere den er jo bedre.
Bland de tørre ting grundigt sammen. Vend det forsigtigt i risengrøden, sammen med resten af ingredienserne.
Kom klatkage dejen i et ildfast fad der er sliplet. (meget sliplet) Her er brugt et fad der er stort som ca. en bageplade. Dejen ligger i ca. 3 cm tykkelse.

Ovnbagte klatkage bages i ovnen på varmluft 190 grader i 20 min. Lad klatkagen køle af inden servering. Server den med sukker og syltetøj.

Er læst 11430 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.