Kinesisk Risret med rejer
Portion: 4
Ingredienser:
2 dl ris
4-5 dl vand eller hønse bouilion
1 spsk olie
250 g bacon i strimler
1-2 spsk olie
6 æg
1 spsk soya
3 dl majs
1 rød peber i strimler
400 g store rejer
salt og peber
Sådan gør du:
Kog risene og hæld dem ud på en tallerken til afkøling. Rør dem igennem med en gaffel sådan at de ikke klumper. Steg bacon strimlerne sprøde i lidt olie. Tag dem op når de er sprøde. Pisk æggene sammen med soyaen, og kom dem i olien. Rør hele tiden til det begynder at stivne. Kom ris og majs i, og rør, til det bliver lidt stegt. Kom rejer og peberfrugt i, og varm det igennem. Smag det til med salt og peber og eventuelt med mere soya. Pyntes med fint snittet forårsløg eller purløg.