Ingredienser:
Kagen.
250 g digestive kiks
40 g kokosmel
55 g groft hakkede valnødder
2 tsk. kakao pulver
150 g mørk chokolade 70%
100 g smør
1 dåse kondenseret mælk
Chokolade topping:
225 g mørk chokolade 70 % hakket groft
20 g smeltet smør
Sådan gør du:
Smør en form på 28 cm x 18 cm.
Kom dine kiks i en pose og knus dem. Ikke for fint.
I en stor skål blandes kiks, kokosmel, valnødder og kakao.
I en lille gryde blandes chokoladen, med smør og den kondenserede mælk og smeltes forsigtigt sammen over svag varme, indtil det er godt blandet.
Afkøl det let, bland dette i de tørre ingredienser. Pres det så ud i den smurte form, (drys nu de frysetørrede jordbær ud over kagen). Sæt den i køleskab i en ½ time, indtil det er fast.
Topping.
Chokoladen smeltes i vandbad, tilføj smøret og bland godt.
Bred dette ud over kagen og lad den igen afkøle i køleskabet. Skær din Kiksekage Brownie ud i små tern med en varm kniv. Disse er fede og søde så i små portiner er de gode. Opvarm kniven under den varme hane.
Tips 1: Der kan bruges frysetørrede jordbær som en ekstra smagsgiver eller andet.
Tips 2: Chokoladen kan være en smags version feks. med Chili.
Er læst 4955 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer