Ingredienser:
2 spsk. olivenolie
4 store bagekartofler
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. et italiensk lignende krydderi, blanding af timian, rosmarin og feks. citrus
50 g smør i klatter
2 spsk. frisk revet parmesan
Salt
Peber

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 190 grader. Pensl bunden og siderne af din støbejernspande med olivenolie.

Skær kartoflerne med en skarp kniv i skiver ca. 2-3 mm tykke. Arranger kartoffelskiverne lodret og løst i en krans i stegepanden.

Drys hvidløg og italiensk krydderi over på kartoflerne. Krydre med salt og peber efter smag. Dut smøret rundt over kartoflerne. Dæk stegepanden med folie og bag i cirka 1 time, eller indtil kartoflerne er møre. Fjern folie, drys med parmesanost og bag i yderligere 15 til 20 minutter, eller indtil de er sprøde.

Er læst 1526 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.