Ingredienser:
1 kg kartofler skrælles og skæres i skiver
400 g hakket oksekød max 8-12 %
1 stor løg i tern
1 dåse flået, hakket tomater (gerne med hvidløg)
lidt salt og peber
ca. 2 dl skummetmælk
lidt revet ost (jeg brugte den fra cheasy)
Sådan gør du:
Brun kødet sammen med løg og hæld de flåede, hakket tomater i + salt og peber. Det er godt at bruge et piskeris til at fordele kødet og også tomaterne, det er nemmere at slå i stykker. Hæld mælken i, hold lidt tilbage, da det ikke er sikkert, at retten kan optage det hele. Læg skiftevis kartofler og kød i et ildfast fad. Sættes i ovnen i ca. en time ved 175 grader. Gratiner retten med ost. Server salat til.
Indsendt af ”sylfidens”, Hirtshals
Er læst 5856 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Det kan man sagtens men løget er en af de der generelle smagsgivere og det ville jeg ikke gøre.
Men smag er jo så forskelligt.
Men det er bare en rigtigt god efterårsret.
Engel
Det lyder rigtig lækkert, skal selv have det i aften, men tror jeg vil nøjes med et ½ løg.