Portion: 4
Ingredienser:
16 kammuslinger
80 g smør
2 skalotteløg
2 spsk hakket persille
3/4 dl tør hvidvin
Salt – friskkværnet peber
Sådan gør du:
Smelt smørret i en kasserolle, svits de hakkede løg let, tilsæt vinen og lad kammuslingerne småsnurre i tre – fem minutter. Tag dem op og kog ind til sauce’en er tyktflydende. Smag til med salt og peber, tilsæt så kammuslingerne og varm dem igennem før serveringen. Servér med baguette/ flüte og hvidvin.
Er læst 9303 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Helt klart også en mulighed.
hvis du placerer kammuslingerne direkte i hvidvinslagen bliver de ikke brune/gyldne. steg dem let men separat.