Kakao Blomkål

cacaoculliflour

Ingredienser:

1 Blomkål
1 tsk. paprika
1 tsk. kakao usødet
0.5 tsk. spidskommen
1 fed hvidløg fint knust
salt
peber
2 spsk. kokos jomfruolie

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 225 grader. Kom bagepapir på en bageplade. Del blomkålet i små mundrette buketter tag gerne stilk med. Kom buketterne i en skål. I en anden lille skål blandes paprika, kakao, spidskommen, salt, peber og hvidløg med kokosolien. Det hele opvarmes i microovnen til olien er smeltet og krydderierne er opvarmet.
Kom blomkål og kokosolie blandingen i en skål og bland det meget grundigt. Blomkålet skal have optaget hele kokosolieblandingen. Smag til om det er salt nok.
Bred blomkålet ud på bagepladen og bag i ovnen til det er gyldent. Ca. 25 – 30 min.