Ingredienser:
200 g. jordbær (gerne frosne)
150 g skumfiduser
2,5 dl. fløde
Sådan gør du:
Jordbærene koges ud og moses eller blendes afhængigt af hvor findelt det ønskes.
Skumfiduserne vendes i og når de er smeltede tage blandingen af varmen og afkøles.
Fløden piskes og vendes i skumfidus og jordbær blandingen og det hele kommes på glas.
Jordbær Mousse stilles på køl eller kommes i fryseren og kan serveres når det har sat sig. Det tager et par timer i køleskabet.
Er læst 4416 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer