Joedekager

Ingredienser:

Ca. 250 g Hvedemel
150 g smør eller margarine
75 g sukker
1 æg
½ tsk. hjortetaksalt

Pynt
1 Sammenpisket æg
40 g hakkede mandler eller nødder
50 sukker
Kanel

Sådan gør du:

Sigt dit mel og hjortetaksalt sammen i en skål. Smuldre fedtstoffet i, og saml dejen med sukker og æg. Stil dejen koldt ca. 1 time
Rul dejen ud på tyndt som muligt, og udstik kagerne.
Pensl småkagerne med et sammenpisket æg, og drys med din mandl og sukker, kanel blanding.

Småkager – Jødekager Gammeldags bages Ca. 8 min. ved 200° C (varmluft 180° C) på ovnens anden øverste rille.

Er læst 6351 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.