Mørbrad – Jamaicansk
Ingredienser:
1 svinemørbrad, trimmes og skæres i 2 cm tykke skiver
2½ dl appelsin juice
1 stort løg, hakket
1 grøn peberfrugt, hakket
1 rød peberfrugt, hakket
majsstivelse
1 dl æble juice
2 store fed hvidløg, hakket
1/2 tsk cayennepeber
1/4 tsk stødt spidskommen
1/4 tsk tørret blade timian
1/4 tsk salt
3 stk hakkede springløg
Sådan gør du:
Placer mørbrad skiverne, et par af gangen, imellem 2 ark bagepapir eller Wita Wrap. Ved hjælp af en kød hammer eller en kagerulle, bankes de til dobbelt størrelse. Opvarm en stegepande med olie over medium-høj varme, indtil meget varmt. Tilføj mørbradskiverne og steg indtil færdige. Overfør svinekød til et varmt fad, dæk dem til for at holde dem varme. Gentag indtil alle mørbradskiverne er stegt. Tilsæt appelsinjuice til stegepande med stegesky på.
Rens panden af med appelsinjuicen Tilsæt løg, grøn peber, rød peber. Steg under omrøring, i 5 minutter, indtil grøntsagerne er møre. Placer majsstivelse i en kop eller lille skål. Tilsæt æblejuice, rør indtil glat. Tilsæt hakket hvidløg, cayennepeber, spidskommen, timian og salt til stegepanden. Kom jævningen på panden steg under omrøring, i 3 minutter, eller indtil saucen tykner.
Hældes over mørbradbøfferne og server. Drys med de grønne løg.
4 portioner.