Injektions Marinade – til pulledpork eller større stege/skank

injektionmarinade

Ingredienser:
2,5 dl uraffineret æblemost
0.5 dl æblesidereddike
1 spsk. rub (din egen eller efter ønske)
1 spsk. Worcestershire sauce
1 spsk. Ahornsirup
1 spsk. Stærk sovs – efter eget vlag chili eller hotsauce.
4 spsk. jack Daniels whisky

Sådan gør du:

Bland det hele sammen. Få rørt siruppen godt ud. Vær sikker på at dine sovser ikke indeholder dele der stopper din sprøjte.
Stik og fyld dine stege godt spredt over det hele, lav kun stikhuller i oversiden. Stik ind og træk en anelse ud før du trykker på stemplet så er der en lomme at fylde i.

Injektions Marinade – til pulledpork eller større stege/skank kan ændres og tilpasses uendeligt. Værd dog opmærksom på at krydderier med store enekeltdele i kan stoppe din nål.