Ingredienser:

50 Hyldeblomst skærme
2 kg rørsukker (Jo lysere jo lysere saft)
saften fra 5 citroner
40 g citronsyre
1½ l kogt vand

Sådan gør du:
Opløs sukker og citronsyre i kogende vand. Fjern så meget af blomsterklassernes stilke som muligt. Bland citronsaft og blomsterskærme med sukkervandet og lad blandingen stå koldt i 4-5 dage. Rør i drikken en gang om dagen. Si saften gennem et rent klæde og hæld den på atamon skyllede flasker. Den egner sig også udemærket til at frysened ufortyndet i isterningbakker eller mindre portioner. Fortyndes efter ønske.
Kan serveres iskold som saftevand eller skoldhed med et skæt rom og som grog.

Er læst 2933 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.