Hyldeblomst og Stikkelsbær Trifli
Ingredienser:
300 g stikkelsbær
2 spsk. sukker
3 spsk. hyldeblomstblomster
250 ml piskefløde
½ tsk. vaniljeekstrakt
250 ml. vaniljecreme
8 Digestive kiks
Sådan gør du:
Stikkelsbærrene skal afstilkes og være helt uden orm 🙂
Kom stikkelsbærrene i en gryde med sukkeret og 2 spsk. vand. Rør forsigtigt rundt i bærrene indtil de er bløde og kan moses ud.Bland hyldeblomst blomsterne i og lad det afkøle til helt koldt.
Pisk fløden let og luftig, med vaniljeekstrakten – endelig ikke for meget.
Bland stikkelsbærene i vaniljecremen. Syntes du de er for grove kan de gives en lille tur med en stavblender, før de blandes i cremen. Knus kiksene groft.
Tag 6 glas og kom de to blandinger i glassene lag for lag med kiks imellem. Server din Hyldeblomst og Stikkelsbær Trifli imens den er kold.