Dette skal du bruge:
En Kokosnød.
En Stor tung køkkenkniv. ( Mange ting kan bruges istedet for en tung kniv, En stor skrutrækker hvor man slår med hovedet, kagerullen osv. Ideen er at en kokosnød knækker meget let ved et slag med en skarp kant. )
Sådan gør du:
Kokosnøden lægges i venstre hånd og med den tunge køkkenkniv ( eller lignende genstand.) slår man med knivens ryg hårdt på kokosnødden mens man drejer den rundt i hånden. Slagene skal ramme nødden på det tykkeste sted. Med ganske lidt øvelse får man to halvenødder der er delt med et helt lige snit på tværs.
Er læst 17888 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
😡 Awesome
Jeg tror sgu bare, jeg tager den udenfor med en hammer 🙂
Fedt du fik det til at virke. Det er ikke så svært men der skal lige findes det rigtige tag.
Jo da, de kan sagtens blive for gamle. Skal kunne høre væsken inden i og så skal de ikke ligge for længe.
Engel
Virker perfekt. :woohoo: Godt tip.
Det viste sig så at den var pilråden inden med mug osv. Troede sku ikke sådan en fætter kunne blive for gammel.
Der skal slåes hårdt og så skal der slåes i en linie hen over “maven” på nødden, altså¥ på den tykke led.
Så skal der slåes en del gange i en linie så der opstår spændinger i skallen. så skiller den i to halvdele pludselig. Det er bare at fortsætte så kommer det til sidst.
Jeg kan slet ikke få det til at virke – min kokosnød rokker sig ikke ud af stedet…
Hej Christina
Du skal slå til og flere gange mens du drejer kokosnøden for hvert slag. Det virker. Der skal slås med en skarp kant.
Prøv igen.
Det virker overhovedet ikke!!! 🙁
Selvfølgelig
😀
Det er ikke engang svært. 3-4 kokosnødder så kan man få de fineste kokosnødder til fedt til fuglene.
🙂 Det virker