Portion: 4 stk
Ingredienser:
200 g. hvid chokolade i plade
2 æg, pastoriserede.
1 blad udblødt husblas
2 dl. piskefløde
100 g friske Hindbær
1/2 dl vand
40 g sukker afhængig af bærrenes sødme
Sådan gør du:
Det er vigtigt at anvende rigtig hvid chokolade i plader eller som brud. De små overtrækspastiller indeholder for meget fedtstof til, at cremen holder sig samlet. Smelt chokoladen helt over vandbad for svag varme. Stil til side. Pisk æggene over vandbadet, til massen er tyk, varm og luftig, og piskeriset danner spor, ca. 10 minutter i alt.
Tilsæt den smeltede chokolade, og pisk videre, til massen har en ensartet konsistens. Pisk videre i koldt vandbad, så det er let afkølet, tilsæt den smeltede husblas, og derefter den stiftpiskede fløde som vendes forsigtigt i. Fordel moussen i 4 portionsskåle, og stil dem koldt, til moussen er stivnet, ca. 3-4 timer.
Til Hindbærsaucen koges bær op med vandet, til bærrene er udkogte, sukkeret tilsættes og koger med, til det er smeltet. Si saucen, og afkøl helt. Ved serveringen hældes et tyndt lag Hindbærsauce over moussen.
Er læst 6703 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer