Ingredienser:
200 g. hvid chokolade
1 dl. kokos
4 dl. puffede ris (fx rice krispies)
5 tsk. tørrede jordbær
Sådan gør du:
Smelt chokoladen over vandbad, hak chokoladen i stykker, og kom den i en stor, ovnfast glasskål. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen skal ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør ind imellem i den.
Kom resten af ingredienserne op i chokoladen når den er smeltet. Rør forsigtigt sammen. Kom så indholdet fra skålen i en rugbrødsform der er foret med bagepapir og sæt på køl i ca. 15 min.
Tag så ud af formen og skær i passende stykker. Opbevares køligt.
De tørrede jordbær kan udskiftes med andre friske smage for at bryde sødmen eller helt udelades.
Er læst 5055 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer