Ingredienser:
200g Spaghetti
1 løg
1 fed hvidløg
2 pasteuriserede æg
½ l fløde
250g bacon (Hemmeligheden er at bruge godt bacon i tern)
125 g. Friskrevet Parmesan
1 dl. hvidvin
Salt
Meget friskkværnet peber
Sådan gør du:
Sæt vand over til pasta og steg baconen – når det er halvfærdigt ligger du bacon op på et stykke køkkenrulle. Kom salt og pasta i det kogende vand, steg det hakkede løg. Mens løget steger, blandes fløde, æg, ca. 100g revet parmesan, salt og peber til carbonara saucen.
Hæld bacon tilbage i panden med løg og hæld evt. hvidvin ved – lad det koge et par minutter. Når hvidvinen næsten er fordampet tilsættes carbonara saucen og der skrues ned på halv styrke, hæld vandet fra pastaen og når saucen begynder at tykne, tilsættes den færdige og afdryppede pasta. Pynt din Hurtig Spaghetti Carbonara med resten af Parmasanen.
Er læst 4255 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer