Horn
Portioner: 32 stk.
Ingredienser:
500 g. mel
250 g. margarine
75 g. gær
2 dl. mælk
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
Fyld – Remonce.
100 g. margerine
100 g. sukker
1 knivspids kardemomme
Sådan gør du:
Smør og sukker røres sammen. Gæren røres ud i den lunede mælk og blandes med smør sukkerblandingen. De tørre ingredienser tilføres. I en anden skål blandes remonce margarinen og sukkeret samt kardemommen og røres meget grundigt sammen. Dejen deles i 4 kugler, der rulles til cirkler på 25 cm i diameter. Hver cirkel deles i 8 cirkel stykker og på hver ligges en klat remonce. Cirkelstykkerne rulles stramt ude fra og ind imod cirklens midte. Og formes til et horn.
Hæver 20 min. med fyldet i og bages ved 230 grader i ca. 13 – 15 min. Pensles med æggeblomme og eventuelt drysses med perlemelis eller hakkede mandler.
Tips: Remoncen kan erstattes af marcipan og en klat æblesmør feks.