Portioner: 32 stk.
Ingredienser:
500 g. mel
250 g. margarine
75 g. gær
2 dl. mælk
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
Fyld – Remonce.
100 g. margerine
100 g. sukker
1 knivspids kardemomme
Sådan gør du:
Smør og sukker røres sammen. Gæren røres ud i den lunede mælk og blandes med smør sukkerblandingen. De tørre ingredienser tilføres. I en anden skål blandes remonce margarinen og sukkeret samt kardemommen og røres meget grundigt sammen. Dejen deles i 4 kugler, der rulles til cirkler på 25 cm i diameter. Hver cirkel deles i 8 cirkel stykker og på hver ligges en klat remonce. Cirkelstykkerne rulles stramt ude fra og ind imod cirklens midte. Og formes til et horn.
Hæver 20 min. med fyldet i og bages ved 230 grader i ca. 13 – 15 min. Pensles med æggeblomme og eventuelt drysses med perlemelis eller hakkede mandler.
Tips: Remoncen kan erstattes af marcipan og en klat æblesmør feks.
Er læst 6344 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Bettina originalt er temp. sat til 225 grader. De skal have høj temp. for at blive godt gyldne inden de er tørre.
I min ovn blev de bedst med 250 grader og kortere tid.
MEn prøv dig frem og hold øje med dem. 🙂
Kan det passe at de skal have 15 min ved 250 grader? Jeg synes det er en meget høj temp!