Hindbær barrer

hindbaerbar

Ingedienser:  
170 g smør, blødgjort  
100g lyst rørsukker  
75 g brun farin  
190 g mel  
0,5 tsk bagepulver  
0.75 tsk salt  
135 g havregryn  
225 g hindbærmarmelade      

Sådan gør du:      
Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk smør med en mixer indtil glat og cremet. Tilsæt brun farin og sukker, og bland godt. I en separat skål, kombineres mel, bagepulver, salt, og havregryn. Tilføj dette til smør blandingen, og bland godt. Tryk halvdelen af blandingen meget fast i bunden af ​​en smurt 23 x 33 cm form. Fordel hindbærsyltetøjet på den sammenpressede bund. Drys resten af dejblandinge​n på toppen af syltetøjetsom en crumble. Bages i 18 til 20 minutter. Afkøl på en rist, skær derefter i stænger. (De skal være helt kolde, før der skæres ellers går de adskildt.)