Hindbær barrer
Ingedienser:
170 g smør, blødgjort
100g lyst rørsukker
75 g brun farin
190 g mel
0,5 tsk bagepulver
0.75 tsk salt
135 g havregryn
225 g hindbærmarmelade
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk smør med en mixer indtil glat og cremet. Tilsæt brun farin og sukker, og bland godt. I en separat skål, kombineres mel, bagepulver, salt, og havregryn. Tilføj dette til smør blandingen, og bland godt. Tryk halvdelen af blandingen meget fast i bunden af en smurt 23 x 33 cm form. Fordel hindbærsyltetøjet på den sammenpressede bund. Drys resten af dejblandingen på toppen af syltetøjetsom en crumble. Bages i 18 til 20 minutter. Afkøl på en rist, skær derefter i stænger. (De skal være helt kolde, før der skæres ellers går de adskildt.)