Portion: et ildfastfad
Ingredienser:
4 æbler
1 l. vand
1 dl. sukker
3 dl. havregryn
1 dl. hasselnødder
1½ dl. sukker
100 g. smør
kanel
Sådan gør du:
Æblerne deles i kvarte og koges møre i vand og sukker. Lægges i et ildfast fad drysses med kanel og dækkes med nødder, sukker, smør og havregryn, som er smeltet sammen i en gryde. Bages i 20 min. ved 200 grader.
Serveres med flødeskum, råcremme eller creme fraiche.
Er læst 4045 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer