Pandekager – Hannibal’s Madpandekager
Ingredienser:
Madpandekagerne
4 dl mel
4 dl mælk
4 æg
1 tsk. salt
8 spsk. olie
Fyldet
1 løg
1 fed hvidløg
4 spsk. olie
400 g hakket oksekød
200 g fint snittet hvidkål
4 spsk. soya
4 spsk. vand
½ tsk. Ras el Hanout
salt
peber
Sådan gør du:
Dej.
Pisk alle dele sammen og sæt den på køl i en halv time imens den trækker.
Bag pandekagerne og lad dem afkøle en smule.
Fyldet
Svits det fint hakkede løg og hvidløgsfed. Kom kødet ved og brun det af. Tilsæt hvidkålen, soya og vand. Smag til med salt og peber. Pas på med salt da soyaen er salt i sig selv.
På dette tidspunkt kan du tilsætte krydderier af eget valg eller holde dig til det der er ved allerede. Grønsager af forskellige slags kan også tilsættes.
Fordel fyldet på dine pandekager og læg dem meget tæt sammen i et ildfastfad. Drys den alle med revet ost og sæt dem i en 225 grader varm ovn i 10-15 minutter.
Server Hannibal’s Madpandekager med en grønsalat eller bare som de er.