Her er opgaven at se om en bøf til en burger bliver bedre ved at lave den Sous vide.
Man kan selvfølgelig styre den temperatur væsent mere præcist. Og dermed også mere præcist styre hvor rød den skal være.
Man kan godt lave den uden bøf ringe, men så får man en bøf der er fladet ud og har tynde kanter. Med bøf ringen får man en meget præcis og ensartet tyk bøf.
De kan købes i mange størrelser og tykkelser. Dog kan man også sagtens bruge runde cookie cutters.
Ingredienser:
hakket oksekød god kvalitet
Sådan gør du:
Vacuum dine bøf ringe med kødet godt presset i bøf ringene. Kom eventuelle krydderier på kødet.
Jeg kører disse på 250 g. i 1 time ved 59 grader. Så er de rosa, og når jeg har krydret dem og stegt dem gyldne i smør passer det at de er svagt rosa indvendige.
Jeg steger i halv smør olie. Godt med salt og peber samt de ønskede krydderier.
Er læst 6020 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer