Ingredienser:
4 tykke skiver sandkage (andet fast kage kan også bruges)
1 spsk. smør
2 spsk. Brun farin
kanel
muskatnød
vanilje
4 Ananasskiver
Ananassaft
Sådan gør du:
Smelt sukker og smør sammen kom krydderierne i, bland det godt, skal ende med at være en tyk sovs.
Smør kage- og ananasstykkerne med smør blandingen og grill det hele til der er kommet en god riste skorpe på det hele.
I mens kagen griller pensles den med ananassaften for at give smag og fugtighed.
Serveres med en god vanilje is eller frugt, flødeskum kan også gøre det.
Er læst 5014 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer