Til ca. 10 personer.
Ingredienser:
500 g hakketoksekød ikke for fed
450 g hakket flæsk ikke for fed
250 g Chorizo pølse trukket fra skindet med en gaffel
2 store æg
2 dl knuste salt franske kartofler
2 spsk. solsikkeolie
1 stort løg hakket
1 rød peber skåret i små tern
1/2 grøn peber skåret i tern
1 stilk bladselleri skåret i små tern
3 fed hvidløg hakket fint
1 spsk. Worcestershire sauce
1 to 2 spsk. stærk chilisovs
1 dl mælk
1 dl ketchup
1 spsk. Cajun krydderiblanding
2-3 pakker skivet bacon
2 dl barbecue sovs
Sådan gør du:
På en stegepande, varmes olie over medium varme. Svits løg, peberfrugt, selleri og hvidløg
indtil de mørt, 5 til 8 minutter. Rør Worcestershire sauce, Chili sovs, mælk, ketchup, og Cajun krydderiet i bland grundigt. Fjern fra varmen og lad afkøle.
Bland hakket oksekød, svinekød, pølse, æg og chips i en stor skål.
Hæld din grønt blandig i kød blandingen og bland grundigt med hænderne indtil det er godt blandet.
Kom blandingen på noget plast folie og form dette til et farsbrød på ca. 25 x 10 cm..
Sæt farsbrødet på en rist med sølvpapir på det område hvor farsbrødet skal stå hvis ikke det er en meget fin rist.
Sæt rist med farsbrød på din smoker og lad røge i 45 minutters koldrygning. Herefter kan farsbrødet pakkes ind i Bacon.
Øg varmen til 150 grader og fortsæt til kernetemperaturen er 75 grader, ca. 1 time og 15 minutter mere. (Indsæt sonden ind i den tykkeste del af farsbrødet). Hvis det ønskes, så top farsbrød med barbecue sauce i de sidste 15 minutter af stegetiden.
Lad dit farsbrødet afkøle i 15 minutter før udskæring og servering.
Et Grillet og røget Cajun inspireret farsbrød serveres efter din egen smag med kartofler og sovs eller med en grøn salat.
Er læst 6041 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer