Portion: 6

Også velegnet som en forret.

Ingredienser:

200 g cherrytomater – 12-15 stk
1/4 agurk
1/2 rød peber
1-2 minisalatløg el. 1 skive alm. salatløg
1/4-1/2 fed hvidløg
1-2 tsk citron
1 spsk olivenolie
1 tsk salt
6-8 isterninger
vodka

Sådan gør du:
Flå først tomaterne – skær et lille kryds i bunden af hver tomat, læg dem i kogende vand i et minut og overhæld dem derefter straks med koldt vand, pil derefter skindet af dem. Rens resten af grønsagerne og blend det hele. Smag til med citronsaft, olie og salt. Stil gazpachoen køligt indtil servering. Ved serveringen blendes gazpachoen med isterningerne, hældes i shotglas og tilsættes vodka.

Er læst 2814 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.