Ingredienser:

Flæskesteg
salt
vand

Sådan gør du:

Flæskestegen skal være af en størrelse som sikrer at du har plads i din airfryer kurv. Og at den ikke når den begynder at blive gennemstegt, rejser sig sådan i højden at den rører varmelegemet i din airfryer. En steg kan rejse sig meget i højden, vær opmærksom på dette.
Du kan komme lidt vand i bunden til at opsamle fedtet hvis din airfryer er bygget så dette kan lade sig gøre.

Sværen skal være ridset godt ikke ned i kødet men helt ned til kødet. Der skal godt med salt ned imellem sværene.

Sæt stegen over på 180 grader først i en halv time, mål så kernetemperatur med et stegetermometer, stegen skal op på ca. 65 grader. Er den ikke der endnu, så fortsættes der i 15 min. intervaller og måles igen.
Har du skåret sværen og saltet den godt, er den også meget sprød på dette tidspunkt. Mangler der sprødhed i sværen kan der fortsættes ved 200 grader i korte intervaller til sværen er sprød.

Er læst 21879 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.