Portion: 4
Ingredienser:
1 løg
2 fed Hvidløg
neutral olie til stegning
1 dåse kokosmælk
1-2 dl. vand
½-1 spsk. Sembal Oelek
500 g. Torske-, Sej- eller laksefilet
200 g. Rejer
2 små Porrer
4 mellem store gulerødder i skriver
salt og peber
Sådan gør du:
Skær løg og hvidløg i små terninger. Gulerødder i skiver. Svits løgene klare i en fladbundet gryde eller en sautepande. Kom gulerødder i, tilsæt sembal oelek, rør rundt og kom kokosmælk og 1 dl. vand ved. Lad det simre 5-10 min. Dup fisken tør og skær den i 4×4 cm. store stykker, læg dem i gryden , så de dækkes af sovsen. Giv dem 5-10 min, så de er faste. Læg porrerne oven på fisken efter 5 min. tryk dem let ned i sovsen. Efter 4-5 min. drysses rejerne over sammen med salt og peber. Retten varmes igennem 3-4 min. Serveres med løse ris.
Er læst 4373 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Hej Irene
Det er en slags Chili sovs. Et lille glas med en rød pasta. Vist nok en indonesisk Chilisovs. Findes i stort set alle supermarkeder.
Engel
Hej hvad er sembal oelek? og hvor kan det købes? jeg har aldrig hørt om det. Vh Irene 😉 ❓