Småkager – Fedtebrød
125 g mel
1/4 tsk. hjortetakssalt
125 g smør
65 g kokosmel
65 g sukker
Glasur.
100 g flormelis
2 spsk. vand
1 tsk. romessens eller rigtigt rom
Sådan gør du:
Bland hjortetakssalt og mel i skål, hak smør i. Bland kokos og sukker, ælt det sammen med mel og hjortetakssalt. Du skal bruge hænderne ellers er det alt for svært at samle dejen. Varmen fra hænderne smelter smørret sammen. Rul i 3 lange flade stænger ca. 8 cm brede, på smurt bageplade. Bag svagt lysebrune i ca. 10 min ved 200 grader.
Kom glasur på og skær dem mens de er varme, på pladen. Skæres i små snitter 2 cm brede snitter mens de er varme med skarp kniv.
Småkagerne køles af på en rist. Dine Fedtebrød opbevares i en tæt lukket dåse.