Farsbrød – airfryer
Ingredienser:
2 pakker skivet bacon
500 g hakket okse
500 g hakket gris
2 dl. mandelmel
1 løg, finthakket
1 rød peber finthakket
1½ spsk. ketchup
1 spsk. dijon sennep
1-2 tsk. salt
2 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. peber
et godt drys cayennepeber
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser til farsen sammen i hånden. Den må ikke røres for meget så bliver farsen klæg og for bastant. Farsen må heller ikke blive for tynd.
Saml farsen til et farsbrød og form det efter din airfryer. Beklæd det med baconskiver. Jeg laver et trekantet farsbrød så jeg har tre sider og vende farsbrødet på i airfryeren.
Kom farsbrødet i airfryeren ved 180 grader, i 15 minutters intervaller. Og vend farsbrøddet forsigtigt på de tre sider.
Hvis der er væske som er løbet af farsbrødet øser jeg den op over farsbrødet ved hver vending. Vend med to paletknive og gør det forsigtigt.
Kernetemperaturen skal når det er færdigt være ca. 75-80 grader. I vores airfryer tager det ca. 40 minutter.
Når det er færdigt tages saften fra airfryeren og du kan nu lave sauce, hvis der er fedt og væske der er løbet af farsbrødet. Imens farsbrødet hviler 10-15 minutter.