Portion: en Springform
Ingredienser:
150 g smør
150 g mørk chokolade
4 pastauriserede æg
1 tsk. vanilie sukker
2 dl sukker
1/4 tsk salt
2 dl mel
Glasur:
1oo g overtrækschokolade
1o g smør
Sådan gør du:
Smelt smør,tag gryden af og smelt chokoladen heri. Pisk æg, sukker, vaniliesukker og salt. Vend chokoladecremen og mel i. Smør en springform og drys rasp i formen. Kagen bages ved 175 grader i ca. 2o minnutter alt efter ovnen. Kagen skal være blød i midten.
Lad kagen afkøle og kom glasur på.
Er læst 3496 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer